Om Tind Klinikkutstyr

Forarbeidet til det som ble Tind Klinikkutstyr AS startet i 2014 med planleggingen av Folgefonna Dyreklinikk. Sammen med Bjarne Johnsen AS, som har en avdeling innenfor "pet-bransjen", ble forskjellige produsenter og utstyr testet ut. Målet var å finne prisgunstige modeller, med god funksjonalitet og kvalitet. Utstyret man til slutt satt igjen med ble brukt til å innrede Folgefonna Dyreklinikk i 2015. Etter utelukkende positive erfaringer ble flere modeller tatt inn og testet ut på enkelte andre klinikker. I  2016 var tiden inne for å starte Tind Klinikkutstyr AS og tilby produktene våre til alle. Vi startet med få og enkle produkter. Etterhvert som årene gikk har produktuvalget økt og inkluderer nå mer tekniske produkter. I den sammenheng fikk vi i 2023 på plass en serviceavtale med et landsdekkende firma som gjør at man som kunde også er sikret rask reparasjon på stedet dersom det skulle være nødvendig.

Vi har lange og gode garanti- og reparasjonsordninger. Det er viktig for oss at man ikke bekymrer seg for dårlig kvalitet og vilkår selv om vi er rimelige. Lav pris skal ikke gå på bekostning av service eller kvalitet.

Alle priser som oppgis på nettsiden er eksklusiv moms. Alle varer leveres fraktfritt med mindre det er spesifisert på produktet.

Montering av lamper skal gjøres av elektriker og installasjon av blandebatterier skal utføres av rørlegger.